Kulinarne Pomyłki
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
Współpraca i kontakt
Recenzje produktów
Spis Treści
▼
środa, 28 sierpnia 2019
Ciasto kokosowe z jeżynami
›
Składniki: - 180 g mąki pszennej - 200 g wiórek kokosowych + 4 łyżki do posypania ciasta - 120 g cukru - 150 g masła - 1...
1 komentarz:
czwartek, 1 sierpnia 2019
Jeżynowo - malinowe wyspy
›
Idealne owocowe wyspy. Jeżynowy i malinowy, rozpływający się w ustach sernik. Puszysty i delikatny, na chrupiącym bezowym spodzie, z u...
2 komentarze:
środa, 31 lipca 2019
Sernik bazyliowy z sałatką z pieczonych warzyw
›
Idealny sernik wytrawny. Puszysty, delikatny o świeżym, bazyliowym smaku. Podany na chrupiącym, krakersowym spodzie. Razem z sałatką z ...
1 komentarz:
czwartek, 25 lipca 2019
Jeżynowa owsianka z nerkowcami
›
Składniki: - 60 g płatków owsianych - 10 g wiórków kokosowych - 160 g jeżyn - 100 g jogurtu naturalnego - 120 ml mleka ...
środa, 24 lipca 2019
Makaron z bobem, pstrągiem łososiowym i sosem pietruszkowym
›
Składniki: - 250 g makaronu - 500 g bobu - 300 g filetu z pstrąga łososiowego - skórka starta z 1/2 cytryny - pistacje do...
wtorek, 23 lipca 2019
Koktajl melonowy ze szpinakiem
›
Składniki: - 500 g melona - 1 duży dojrzały banan - duża garść szpinaku - 2 łodygi selera naciowego - 1 łyżka soku z cytry...
sobota, 20 lipca 2019
Migdałowe galette z rabarbarem
›
Składniki na ciasto: - 90 g mąki pszennej - 50 g mąki migdałowej - 40 g drobnego cukru - 60 g zimnego masła - 2 żółtka ...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer